CM Urban Walk Diest

De CM Urban Walk Diest is een unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van ongeveer 10 km leidt je langs en door bijzondere gebouwen. Naast bekende locaties in Diest kom je op zondag 6 november ook op verborgen plekjes van de stad.

Starten en finishen doen we op de Citadel. Overige locaties worden één voor één vrijgegeven in de loop van september & oktober.

Alles wat Diest bijzonder maakt ontdek je op zondag 6 november!

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is dit het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de CM Urban Walk Diest, kan je op het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts 20 € ipv 35 € voor je lidmaatschap (tot eind december 2023), én bovendien kan je een volgende keer meedoen aan één van onze walks aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je volgende inschrijving (CM Urban Walk of AG Belgian Coast Walk)
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online op https://www.walkinginbelgium.be/)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Walking Magazine